Veiligheidskasten

Asecos veiligheidskasten

Geteste veiligheid, waarop u kunt vertrouwen

Asecos veiligheidskasten worden geproduceerd in Duitsland en verdeeld naar meer dan 80 verschillende landen. Als officiële Asecos verdeler biedt Alter-eco veiligheidskasten aan die voldoen aan de hoogste eisen met betrekking tot technologie, certificering en duurzaamheid. De kwaliteit en functionaliteit van onze producten zijn erkend en gecertificeerd door gezaghebbende instellingen.

Goedgekeurd door een onafhankelijk materiaalkeuringsinstituut

Elk afzonderlijke model van de brandwerende veiligheidskasten van Asecos is succesvol getest door een onafhankelijk materiaalkeuringsinstituut in een brandkamer. Daarbij wordt volgens de strenge vereisten van de Europese Norm 14470 deel 1 of 2 getest en aangetoond, welk beschermingsniveau de veiligheidskast heeft.

Veiligheid in het dagelijks gebruik

Asecos veiligheidskasten worden naar de vereisten van de Wet op de productveiligheid (ProdSG) getest. Door een onafhankelijke testorganisatie wordt met de succesvolle GS-test gedocumenteerd en gecertificeerd, dat Asecos-producten kwalitatief hoogwaardig en duurzaam zijn. Volgens het uitgebreide GS-testprogramma wordt het GS-teken alleen afgegeven als bijvoorbeeld de te testen producten een mechanische duurtest met 50.000 testcycli zonder schade hebben doorstaan. Asecos veiligheidskasten hebben deze test succesvol doorstaan en voldoen zodoende aan de testvereisten van de laboratoriummeubelnorm EN 14727.

Constante kwaliteitscontrole

De productie van Asecos veiligheidskasten is onderworpen aan een vrijwillige, permanente externe controle door een erkend en onafhankelijk materiaalkeuringsinstituut. Regelmatig worden veiligheidskasten uit de lopende productie onaangekondigd onderworpen aan een herhalingstest in de brandkamer.

Contact

Twijfel niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft of aanvullende informatie wenst.

Onze experts geven u graag persoonlijk advies.

053 80 26 30

info@alter-eco.be

Asecos Q-Line

Aangeraden door onze experts

De Q-Line modellenreeks wordt door onze experts aangeraden als go-to oplossing voor brandwerende veiliheidskasten.

bullet-icon Beste prijs-kwaliteitverhouding
bullet-icon 30 of 90 min brandwerend
bullet-icon Conform met Europeese richtlijnen i.v.m. opslag van gevaarlijke stoffen